Tiedotteet

Ajaminen rata-alueella

 

Näin keväällä muistutukseksi kaikille radan käyttäjille sallituista ajopaikoista.

Muualla kuin merkityillä reiteillä ajaminen EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Sprinttiradalla tai varikon ja asfalttikentän välissä olevalla soramontulla ajamisesta seuraa välitön porttikielto rata-alueelle. Asfalttiradan ja soramontun puolella kameravalvonta!

Noudatetaanhan näitä ajopaikkaa koskevia yhteisiä pelisääntöjä, niin saadaan jatkaa täällä ajamista jatkossakin! Ja muistetaan suorittaa ratamaksut.

Motocross-rata varattu 8.8.2019

Varaus koskee motocross-rataa, joten enduro ja lastenradalle kuskit tervetulleita!

JoMK Jäsen- ja ratamaksut 2018

Jäsen- ja ratamaksut kaudelle 2018

Joutsan Moottorikehon jäsenmaksu

-Jäsenmaksu 10€
-Perhejäsenmaksu 25€ ( sisältää 2 aikuista ja x määrä alaikäisiä lapsia )

JoMK jäseneksi liittymistä varten ohjeet löytyvät: http://www.jomk.fi/content/jasenmaksu

 

AJAJALISENSSIN OSTAMINEN 2018

 

Kaikkien jäsenten tiedot on syötetty SML:n uuteen motti palveluun. Alla ohje tunnusten luomiseen, järjestelmään kirjautumiseen ja lisenssin ostoon.

Jos kirjautuminen ei onnistu, ota yhteyttä Kimmo Virtaseen joko kimmo.virtanen [at] veho.fi tai 044-5126899 niin katsotaan miksi kirjautuminen ei onnistu ja muutetaan tarvittaessa toimiva @postiosoite järjestelmän tietoihin.

 


 

JoMK ry pikkujoulut 26.11

 

Moottorikerhon pikkujoulut pidetään lauantaina 26.11.

Päivällä yhteinen ajoharjoitus klo 12 alkaen Pappisissa osoitteessa Leponiementie 106 Heikkosen Anteron tiluksilla. Sauna ja ruokailu Vaihelan savusaunalla. Sauna lämpenee klo 16 alkaen, ruokailu klo 19.Tervetulleita ovat kaikki kerhon toiminnassa jollain tapaa mukana olleet!

 

Yhteistyössä